Adoptie ouders

Het toestel adoptie plan kent de volgende adoptie ouders:

7. Torens met glijbaan door Aarts Conserven

Motivatie: We willen als werkgever graag maatschappelijk betrokken zijn bij mooie initiaven in de eigen regio. De speeltuin is vlakbij ons kantoor in Lottum en onze medewerkers met hun kinderen maken er veel gebruik van. Kijk voor meer info over Aarts Conserven op www.aartsconserven.nl

Aarts Conserven


6. Koekoekswip door www.boxenland.nl
Motivatie: Als kind bezocht ik al regelmatig Roeffen Mart en we zijn blij om nu met onze eigen kinderen gebruik te kunnen maken van deze speeltuin net als zoveel kinderen uit de regio. Aangezien we via www.boxenland.nl een ruim assortiment aan veilige speelplekjes aanbieden voor ouders en kinderdagverblijven vinden we het steunen van de Mart Roeffen Stichting passend en logisch.

Logo Boxenland 
 

5. Fietscarrousel door Goemans Palletproductie uit Beringe

Motivatie: Twan en Lucille Goemans zijn jarenlang met hun kinderen naar de speeltuin gekomen en hebben daar samen goede herinneringen aan. Daarnaast wil alleen goede doelen sponsoren waar ze een echt gevoel bij hebben.

logo goemans


4. John Deere Jeep door Coenders Lottum

Motivatie: Heel bijzondere samenwerking. Deze jeep is ooit in de werkplaats van Coenders belangenloos gemaakt en geschonken aan de speeltuin. Mevrouw Coenders wil met deze adoptie de emotionele waarde van dit toestel voor haar bedrijf uitspreken en de kinderen in de regio hiermee een leuk en veilig toestel blijven bieden.

coenders logo

 

3. Houten speeltrein door ZON/ Freshpark Venlo

Motivatie: Fresh Park Venlo draagt graag bij aan het veilig stellen van de toekomst van de speeltuin. De speeltuin heeft een belangrijke regionale functie door het grote aantal kinderen die, al of niet met hun ouders, hier dagelijks komen spelen. Wij zijn trots op dit prachtige initiatief en hopen dat nog vele generaties kinderen van de speeltuin kunnen genieten”.

 freshpark logo diap groen

2. De Familieschommel door Rabobank Maashorst

Motivatie: Rabobank Maashorst laat door de steun vanuit haar Maashorst fonds zien letterlijk midden in de samenleving te staan. Rabobank Maashorst is een trouwe loyale partner van Roeffen Mart en heeft de speeltuin al vaker geholpen met het realiseren van projecten zoals het centrale toiletgebouw.

logo rabobank


1. De Grote Caroussel door RKSV Wittenhorst/ Panna Voetbal

Motivatie: Hoofdsponsor Wonen Limburg en voetbal vereniging Wittenhorst waren op zoek naar een maatschappelijk verantwoorde regionale besteming voor de opbrengsten van het jaarlijkse Panna Voetbal tournooi wat wordt georganiseerd in het centrum van Horst. De adoptie van het toestel is een heus voorbeeld van door kinderen voor kinderen.

logo wittenhorst