Speeltuin Roeffen Mart al jaren een begrip!

Exploitatie en bestuur

Graag informeren wij bezoekers en andere belangstellenden over hoe de exploitatie van de speeltuin eruit ziet. Het bestuur  krijgt hierover vele vragen omdat het niet altijd bij iedereen duidelijk is hoe de kosten voor deze unieke gratis speeltuin worden gedragen:

De exploitatie van de speeltuin bestaat uit eenmalige en veel terugkerende kosten:
–    Aanschaf en vervanging speel toestellen
–    Onderhoud speeltoestellen
–    Onderhoud terrein en gratis toiletvoorziening
–    Kosten voor water en energie van gratis toiletvoorziening
–    Rioolrecht en andere gemeentelijke belastingen
–    Kosten voor de jaarlijkse keuring van de speeltoestellen

De exploitatie wordt jaarlijks ondersteunt door een beperkte subsidie van de Gemeente Horst aan de Maas. Daarnaast is de exploitatie volledig afhankelijk van giften van donor organisaties en sponsors. Onze Stichting beschikt over de ANBI status waardoor giften aftrekbaar zijn van de belasting. Ons fiscaal nummer is 8136.38.586, relevant om te vermelden bij het aftrekbaar stellen van uw gift aan onze speeltuin.
Ook wordt er in de speeltuin regelmatig kleinere giften gedaan in de “steun ons” spaarpot die hangt aan het toiletgebouw.

img 0001Giften, groot of klein, blijven welkom !!
Het bankrekening nummer waar giften op overgemaakt kunnen worden is Rabobank rekening NL68RABO0117709204 t.n.v. Stichting Mart Roeffen.

Verder draait de exploitatie op het vele handwerk (voor onderhoud, etc.) van de ruim 10 vrijwilligers en gaan vrijwilligers jaarlijks in Grubbenvorst en Lottum met potgrond langs de deur extra inkomsten voor de exploitatie te verwerven.

Het bestuur van de Stichting Roeffen Mart bestaat uit 3 leden:

  1. Jan Vissers (voorzitter)
  2. Peter Gommans (penningmeester)
  3. Jacq Roebbers (secretaris)

Het KvK nummer van de Stichting is 41063310. Het postadres van het bestuur is: Schuttersweide 1, 5971 AE Grubbenvorst.

Wij bedanken dan ook iedereen die de Stichting Roeffen Mart in welke vorm dan ook, financieel met een kleine of grote gift of als vrijwilliger ondersteunt !!

Sluit Menu