Speeltuin Roeffen Mart al jaren een begrip!

Adoptie ouders

Het toestel adoptie plan kent de volgende adoptie ouders:

1. Toestel “George Town” door Kinderopvang ’t Nest

Motivatie: Kinderopvang ’t Nest, met locaties in de gemeente Horst aan de Maas en de gemeente Venray maakt regelmatig, met de aan haar zorg toevertrouwde kinderen, gebruik van speeltuin Roeffen Mart. Daarom het besluit om het toestel  “George-town” te adopteren.

 

 

2. Torens met glijbaan door Aarts Conserven

Motivatie: We willen als werkgever graag maatschappelijk betrokken zijn bij mooie initiaven in de eigen regio. De speeltuin is vlakbij ons kantoor in Lottum en onze medewerkers met hun kinderen maken er veel gebruik van. Kijk voor meer info over Aarts Conserven op www.aartsconserven.nl

Aarts Conserven

 

3. Fietscarrousel door Goemans Palletproductie uit Beringe

Motivatie: Twan en Lucille Goemans zijn jarenlang met hun kinderen naar de speeltuin gekomen en hebben daar samen goede herinneringen aan. Daarnaast wil alleen goede doelen sponsoren waar ze een echt gevoel bij hebben.

logo goemans


4. John Deere Jeep door Coenders Lottum

Motivatie: Heel bijzondere samenwerking. Deze jeep is ooit in de werkplaats van Coenders belangenloos gemaakt en geschonken aan de speeltuin. Mevrouw Coenders wil met deze adoptie de emotionele waarde van dit toestel voor haar bedrijf uitspreken en de kinderen in de regio hiermee een leuk en veilig toestel blijven bieden.

coenders logo

 

5. Houten speeltrein door ZON/ Freshpark Venlo

Motivatie: Fresh Park Venlo draagt graag bij aan het veilig stellen van de toekomst van de speeltuin. De speeltuin heeft een belangrijke regionale functie door het grote aantal kinderen die, al of niet met hun ouders, hier dagelijks komen spelen. Wij zijn trots op dit prachtige initiatief en hopen dat nog vele generaties kinderen van de speeltuin kunnen genieten”.

 freshpark logo diap groen


6. De Grote Caroussel door RKSV Wittenhorst/ Panna Voetbal

Motivatie: Hoofdsponsor Wonen Limburg en voetbal vereniging Wittenhorst waren op zoek naar een maatschappelijk verantwoorde regionale besteming voor de opbrengsten van het jaarlijkse Panna Voetbal tournooi wat wordt georganiseerd in het centrum van Horst. De adoptie van het toestel is een heus voorbeeld van door kinderen voor kinderen.

logo wittenhorst

7. De Klim Schommel Combi door Bob Noten Uitvaartbegeleiding 

Motivatie: Bob Noten, een jonge ondernemer én vader van (2) jonge kinderen, adopteert het toestel Klim schommel combi in de speeltuin Roeffen Mart in Grubbenvorst. Bob Noten Uitvaartbegeleiding staat voor “samen”. De adoptie van een speeltoestel past absoluut binnen deze filosofie. Samen zorgen dat deze fantastische en gastvrije speeltuin kan blijven bestaan. “Ik kom hier zeer regelmatig met mijn dochter spelen, en bedacht me, dat elk steuntje waardevol is voor Roeffen Mart”, aldus Bob.

Bob Noten

 

8. Toestel nog te bepalen door Ron Cox van Agrotechnics uit Baarlo

 

 

logo Agrotechnics

 

 

9. Toestel nog te bepalen door BVB Substrates uit Grubbenvorst

BVB logo

 

 
 
 
 
 
Sluit Menu